O meni

Ime mi je Katja. Že kot otrok sem bila nekoliko drugačna od ostalih rada sem bila v samoti ter naravi in nikoli mi ni bilo dolgčas. Rada sem opazovala, ampak sem vedno bila malo oddaljena od ljudi.

Zanima me duhovna rast in narava. Vse, s čimer se ukvarjam Djotiš astrologijo, izdelavo nakita, poučevanjem ruskega jezika vse to delam z ljubeznijo in v vse vlagam svojo dušo in veliko pozitivne energije. Rada poslušam in pojem mantre, veliko se sprehajam in vsak dan se izobražujem.

Kristali so me vedno privlačili z svojo lepoto in značilnostmi. Kako modra je naša Zemlja in kako čudovita je! Vsak kristal ima posebno moč in energijo v to verjamem brez dvoma. Vsi moji kristali in izdelki so energetsko prečiščeni in so pripravljeni na svoje potovanje k novim lastnicam.
Za izdelavo nakita potrebujem vsaj 3 dni. Pri vsaki izdelavi sta pomembna dobro razpoloženje in pozitivna energija. Uporabljam le kakovostne materiale: tibetansko srebro, prave poldrage kamne oz. kristale.
 
Verjamem, da ljubezen do našega planeta, ki se odraža tudi v kristalih, vam bo pomagala in hkrati še bolj povdarila vašo naravno lepoto!
 


HARE KRIŠNA HARE KRIŠNA KRIŠNA KRIŠNA HARE HARE 

HARE RAMA HARE RAMA RAMA RAMA HARE HARE ♥