Politika zasebnosti

Zavezujemo se, da bodo vsi osebni podatki pridobljeni preko našega spletnega mesta ustrezno varovani in uporabljeni izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Zavedamo se občutljivosti narave tega področja, zato se kot upravitelj tega spletnega mesta obvezujemo, da bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1naših spletnih uporabnikov.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.

Vse pravice pridržane

To spletno mesto in vse fotografije so avtorsko zaščitene, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Pred vsako reprodukcijo ali uporabo materijala z tega spletnega mesta nas najprej kontaktirajte za dovoljenje.